Cursuri "1to1"

Cu o bogata experienta in domeniul tehnicii dentare,echipa DartDent pune la dispozitie cursuri de perfectionare profesionala atat noilor tehnicieni dentari intrati in aceasta breasla,cat si colegilor cu experienta,care simt nevoia dezvoltarii pe diferite faze de lucru.
Punem la dispozitia dumneavoastra toate materialele,aparatura,timpul si cunostiintele necesare productiei lucrarilor de tehnica dentara.
Cu ce venim in intampinarea clientilor nostri?
Produse
Avem capacitatea de a produce orice produs de care aveti nevoie pentru a oferi un rezultat de o inalta calitate clientilor dumneavoastra.
Tehnologie 
Suntem un laborator de tehnica dentara “full house service”.Odată ce industria dentară avanseaza atat de rapid, DartDent se angajează să fie mereu în pas cu tehnologia și suntem încântați de ceea ce vă va putea oferi viitorul. Actionam cu sistemul de proiectare(01) si scanare 3D , frezare si sinterizare marca DentsplySirona; sistem de proiectare de la Exocad(02) ; cuptor de ceramica Zubler si multe alte aparate de la producatori precum Renfert,Erkodent, NSK,MGF, Eurocem,Saeshin etc. 
Materiale folosite sunt materiale de inalta calitate de la firme producatoare precum: DentsplySirona ,Ivoclar Vivadent , Candulor,Renfert,Erkodent, GC , HP Dent, BEGO, CEKA , Bioloren etc. 

Cursurile sunt pe etapele de:
1.Ceramica presata - De la CadCam la pressarea ceramicii
2.Metalo-Ceramica - De la CadCam la placarea ceramicii in varianta clasica
3.Metalo-Ceramica - De la CadCam la placarea ceramicii prin stratificare-Varianta Premium
4.Proteze acrilice - De la lingura individuala la acrilizarea unei proteze in varianta Clasica
5.Proteze acrilice - De la lingura individuala la acrilizarea unei proteze in varianta Premium
6.Zirconiu - De la CadCam la machiaj si glazura
7.Zirconiu cu ceramica - De la CadCam - Frezare zirconiu si placarea ceramicii prin stratificare in varianta Premium
8.Lucrari pe implanturi din diferite materiale, de la lucrari fixe sau mobile, cu diferite sisteme de implanturi.
9.Gutiere - De la turnarea modelului la finalizarea gutierei. Aici vom produce gutiere de la gutierele de bruxism si contentie, la gutierele din mai multe straturi destinate sportivilor.

Oferta de pret va fi creionata dupa o discutie telefonica/e-mail in prealabil.
La absolvire,vei primi o diploma de participare.

***Aceste cursuri sunt sustinute de tehnicieni dentari acreditati ca formatori in dezvoltare profesionala a persoanelor absolvente de studii superioare.

Va asteptam!

  • Cursuri "1 to1 "in Tehnica dentara


    16 oră